Tapahtumat

Täältä löydät kootusti tietoa tapahtumista ja muista ajankohtaisista asioista. 

Alla on listattuna Mutkan tapahtumia, sekä myös poikkitieteellisiä tapahtumia, joissa Mutka on mukana.Muotoiluväen yhteiset jouluglögit

Vuosi lähenee loppuaan ja joulu on jo ovella, sen kunniaksi keräännytään koko muotoiluväen voimin nauttimaan yhdessä jouluiset glögit ja piparit Muotoilun torille 11.12. klo 14-15. 

Nappaa kainaloon luokkakaverit ja joulumieltä, ja saavu paikalle viettämään aikaa yhdessä!

Tervetulleita ovat niin muotoilun opiskelijat kuin henkilökunta!

Se olisi kuulkaa vuoden viimeinen toimistopäivä ensi maanantaina! Halukkaille myynnissä järjestönauhaa ja pinssejä, jos Gaalaan haluaa niitä laittaa!

Nähdään maanantaina Muotoilun torilla!

Lämpimästi tervetuloa Mutkan Gaalaan torstaina 30.11.2023 kello 18.00 alkaen Glorian alakerrassa

Gaala on pukujuhla, jossa on hyvää musiikkia, yhdessäoloa, pientä purtavaa ja juomaa. Iltaan kuuluu myös palkintojen jakoa.

Illan aikataulu: Tarkempi aikataulu ja tietoa jatkoista ilmoitetaan myöhemmin!

Pukukoodi: Juhlava, anna oman persoonasi näkyä! Kyseessä ei ole vuosijuhlat joten emme ole niin tarkkoja etiketistä

Tapahtuma on avoin ainoastaan muotoilun opiskelijoille!

Lippu sisältää sisäänpääsyn, pientä purtavaa, alkumaljan, joko alkoholillisen tai alkoholittoman.

Liput tuttuun tapaan Kide.appista!

MITÄ: Mutkan Gaala

MISSÄ: Ravintola Glorian alakerta, Kauppakatu 16

MILLOIN: 30.11.2023 klo 18-21

Nähdään Gloriassa!

MUTKAN UUSI HALLITUS VUODELLE 2024! 

Syyskokouksessa kauden 2024 puheenjohtajaksi valittiin Juho Ruotsalainen! 

Hallitustoimijoiksi valittiin Anna Kankaristo, Oona-Maria Halonen, Hanna Pulkkinen, Roosa-Marika Hytönen sekä Essi Koponen (ei kuvassa)! 

Avaamme myös lisähaun, joka on auki 30.11.2023 saakka, sillä joukkoon iloiseen mahtuu vielä! Laita vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen mutka@mutkary.fi

Torstaina tapahtuu! Mutkalla on toimistopäivystys klo 11-13 SEKÄ iltakoulu 15-18! Pauli ja pelit taas illalla mukana menossa!

Torstaina tapahtuu! Mutkalla on toimistopäivystys klo 11-13 SEKÄ iltakoulu 15-18! Pauli ja pelit taas illalla mukana menossa!

HUOMIO HUOMIO! Lokaatio on vaihtunut: Tapahtuma siirtynyt Jynkkään Wanhalle kirjastolle osoitteeseen Soikkokuja 12! Bussilla numero 16 pääsee perille.

Fuksit! Nyt on mahdollisuus tulla tutustumaan sitsaamisen saloihin! 

Sitsit on alunperin yliopiston puolelta meillekin rantautunut akateeminen pöytäjuhla, jossa lauletaan, syödään ja juodaan.

Fuksisitsit on tarkoitettu ensisijaisesti muotoilun ja rakennusarkkitehtuurin fukseille, mahdolliset ylijääneet liput vapautetaan myyntiin muillekin. Lippu maksaa 7€, ja se sisältää ruuan ja haalarimerkin. Ota itselle mieluisaa juotavaa ja kaveri mukaan, ja tule tutustumaan opiskelijatapahtumien aateliin, sitsaamiseen! 

Sitsien loputtua klo 21 ovat Lukemalle tervetulleita muutkin viettämään aikaa hyvässä seurassa aina klo 22:45 asti!

MITÄ: Kura x Mutka Fuksisitsit

MISSÄ: UUSI: Wanha Kirjasto (Soikkokuja 12) (Vanha: Lukema)

MILLOIN: 2.11. Klo 18 alkaen

DC: Ghostbusters

LIPUT: Ma 23.10. (7€, linkki toimitetaan fukseille!)

Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan edustajistoon on mahdollista asettua ehdolle 15.10. saakka. Muotoilun opiskelijoilla on oma vaaliliitto Muotoilijat. Mikäli haluat olla ehdolla vaaliliitossa, ole yhteydessä mutka@mutkary.fi.

Alla olevasta linkistä pääset täyttämään ehdolleasettumisilmoituksen:
https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/50d76ad3-48a4-4f24-a3d6-e7f933ea886a?displayId=Fin2907129

Huomaathan, että sinun tulee olla opiskelijakunta SAVOTTAn jäsen asettuaksesi ehdolle edustajistoon. Edustajistossa pääset vaikuttamaan kaikkien Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijoiden asioihin.

Lokakuun toimistopäivät!

Lokakuun iltakoulut! Ma 2.10. mukana myös parin vuoden takaa tuttu Paulin peli-ilta! Tule siis yksin tai kaverin kanssa pelailemaan. Pauli tuo pelejä, mutta omiakin voi ottaa mukaan, jos jokin suosikki löytyy!

Hallitushaku alkaa 2.10.! Kiinnostaako järjestöhommat ja hyvällä porukalla puuhailu? Mikäli kyllä niin pistä hakemusta sähköpostilla osoitteeseen mutka@mutkary.fi ! Kerro hakemuksessa hieman itsestäsi, miksi haluat hallitukseen, miksi olisit hyvä valinta ja mikä rooli sinua erityisesti kiinnostaa (jos on jokin tietty). Ainoat kelpoisuusvaatimukset ovat, että olet Mutkan jäsen ja hakuvaiheessa muotoilun opiskelija (elit voit hakea, olit sitten fuksi, valmistumassa seuraavan hallituskauden aikana tai jotain siltä väliltä).

Haku on käynnissä lokakuun loppuun asti, minkä jälkeen uusi hallitus valitaan syyskokouksessa (kutsu spostilla myöhemmin).

Mikäli kysyttävää hallitustoiminnasta on, meidät tavoittaa esimerkiksi iltakouluusta ja toimistopäiviltä, toki myös täältä. Aloitamme hallitusroolien esittelyt Instagramissa myday-storyjen muodossa maanantaina 2.10., silloin on hyvä mahdollisuus kysyä tietyistä rooleista!

Ps. Hallitustoiminnasta on myös mahdollista saada opintopisteitä!

Jäikö sinulta Tylypahkan kutsukirje saamatta? 

Ei hätää sillä Mutka, KUREO sekä Tertta kutsuvat kaikkia velhoiksi haluavia saapumaan ensimmäistä kertaa koskaan järjestettäviin Hogwarts Tupakisoihin!

Mihin tupaan kuulut? Löytyykö sinulta rohkeutta niin kuin Rohkelikolta? Uskollisuutta niin kuin Puuskupuhilta? Viisautta niin kuin Korpinkynneltä? Kunnianhimoa kuin Luihuiselta? Tule edustamaan omaa tupaasi, sillä kisojen aikana kilpaillaan siitä, ketkä vievät Tupakisojen voiton ja saavat himoitun tupapokaalin. 

Sitsien lipun hintaan sisältyy juomapaketti (kaksi shottia ja kaksi drinkkilippua), kaksi haalarimerkkiä sekä pääsy Bar Nousussa järjestettäville Hogwarts Afterpartyille. 

Liput tulevat myyntiin 18.9. klo 13.00

MITÄ? Hogwarts Tupakisat

MISSÄ ja MILLOIN? 10.10. klo 18.00 Bar Laskussa, jatkot Bar Nousun puolella klo 21 ->

MITÄ MAKSAA? Alkoholillinen tupakisalippu 20€ ja alkoholiton tupakisalippu 15€

MITÄ PÄÄLLE? Haalarit (jos omistat) sekä teeman mukaista vaatetusta.

*the event will be held in finnish*

Vapusta yritetään toipua ja kesä on jo kulman takana. 

Vielä hetki, kun jaksetaan niin sitten päästään lomalle. 


Mutkan kesäetkot on täällä!

Viimeistä kertaa ennen kesää Mutka kutsuu jokaisen muotoilijan viettämään iltaa Calacuccoon. Pidetään yhdessä kivaa ja nautitaan toistemme seurasta, kun kesäksi sitten hajaannutaan kuka minnekin.

Eli kertauksena:

Mikä? Mutkan kesäetkot

Missä? Calacucco, karaoke puoli

Liput? Ei tarvita, tulet vaan paikalle

Aika? Klo 21 


Tervetuloa!!


Haluatko suunnitella hatun, jolla Siskotyttö-patsas lakitetaan vappuaattona? Laita luonnosta tulemaan 2.4. mennessä mutka@mutkary.fi! Mikäli ehdotuksesi tulee valituksi, on sinulla aikaa 3.-25.4. valmistaa hattu. Voittajalle on myös luvassa palkinto!

Oletko kiinnostunut Mutkan toiminnasta ja sen kehittämisestä? Haluaisitko olla mukana tapahtumien suunnittelussa ja totetuksessa, vai koetko kenties mainonnan ja markkinoinnin omaksesi?

Nyt on tilaisuutesi koittanut! 

Haemme nyt viittä (5) innokasta ja aktiivista muotoilun opiskelijaa toimihenkilöiksi vuodelle 2023.

Toimihenkilönä voit olla omien kiinnostuksenkohteiden mukaan apuna hallitukselle, sekä pääset näkemään ja kokemaan sen, mitä kaikkea Mutkassa tapahtuu. Toimihenkilönä oleminen ei sido sinua hallitustoimintaan, vaan voit olla mukana itsellesi sopivalla panoksella. Ja mikä parasta, voit saada  2-7 opintopistettä käyttämäsi ajan mukaan! 

Hae mukaan lähettämällä meille vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen mutka@mutkary.fi.

Hakuaika 17.2.-28.2.

Mikäli sinulla herää kysyttävää, niin olethan meihin yhteydessä!


ARE YOU READY TO ROCK?


Näissä bileissä rokki raikaa sitsaamisen lomassa! Pukeudu siis rokkihengessä joko lempibändisi paitaan, tai vaikkapa full on Kiss meiningillä ja tule sitsaamaan Bar Laskuun torstaina 2.3.!

Bar Laskun ovet aukeavat kello 17:30, ja sitsit starttaavat klo 18. Paikalla kannattaa olla hyvissä ajoin, myöhästelijät muistetaan!

Lipunmyynti alkaa maanantaina 20.2. klo 13:00. Lippuun sisältyy haalarimerkki, kaksi juomalippua, kaksi shottia sekä ruoka.

Kun sitsit päättyvät, siirrymme rokkaamaan Laskun yläkertaan Bar Nousuun. Jatkoille on ILMAINEN sisäänpääsy, joten mikäli et pääse sitseille, niin tule ihmeessä jatkamaan iltaa Nousun puolelle.

Sitsilipun hinta on 20€ (alkoholillinen), 15€ (alkoholiton). Hinta sis. 2 hanajuomaa + 2 shottia + ruoka + haalarimerkki.


MITÄ? Rock n' Roll -sitsit

MISSÄ? Bar Lasku

MILLOIN? torstaina 2.3.2023 klo 18:00, ovet 17:30

MIKSI? Koska sitsaaminen on kivaa!

PUKUKOODI? Haalarit + rock n' roll


Nähdään Laskussa!


Mutkan iltakoulu tulee taas!

Vuoden 2023 ensimmäinen iltakoulu järjestetään 6.2 klo 16-18 Muotoilun torilla. Jos on haalarimerkkejä jäänyt ompelematta niin tule paikalle omien neulojen ja lankojen kanssa ompelemaan hyvässä seurassa.

Mutta mikäs se iltakoulu näin yleisesti nyt taas olikaan?

Iltakoulun tarkoitus on edistää Mutkan toimintaa, opiskelijoiden hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä. Tarvitsetko apua kurssitöissä tai painaako joku asia mieltäsi? Kaipaatko tekemistä tai seuraa myös opintojen ulkopuolella? Iltakoulu on vastaus kaikkiin näihin! Tule siis hengailemaan tai pelailemaan yhdessä muiden opiskelijoiden kanssa. Voit siis napata mukaasi lempipelin tai tulla muuten vain viettämään aikaa.

Tervetuloa!Fuksit on aika vannoa vala!


Mutkan haalarikaste ja vala starttaa Valkeisenlammelta klo 18, jossa fuksit saavat ensimmäisen tehtävän ja matka kohti Calacuccoa alkaa. Illan kuluessa fuksit suorittavat erilaisia tehtäviä, joka kaikki huipentuu palkintojenjakoon ja valaan. Klo 21 Calacuccon ovet aukenevat myös muulle kansalle, jolloin ilta jatkuu yhdessä hengaillen.

Illan pukuteemana on Disney!


Muistilista:

- Syö hyvin ennen iltaa, jottet hyydy ennen valaa

- Muista säänmukainen varustus, luvassa myös hieman ulkoilua

- Haalarit jalkaan! (ei vielä merkkejä kiinni)

- Mukaan hyvää fiilistä ja ryhmähenkeä, parhaat suoriutujat palkitaan


Ilmoittautuminen on auki sunnuntaihin saakka Kide.appissa, johon fuksit ovat saaneet linkin!

Klo 21 alkaen tapahtuma on avoin kaikille! 


Tuutorihaku! 

Huom huom! Jos olet kiinnostunut toimimaan tuutorina lukuvuonna 2023-2024, niin haku on nyt auki!

Mikäli kysyttävää on, voi tuutoritoiminnasta voi kysyä omalta tuutorilta tai Mutkan tuutorivastaavalta Essiltä.

Linkki lomakkeeseen: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfKFGYjVSzlCx7WM6…/viewform

Tuutorointi on mukavaa puuhaa ja ihmisiin pääsee tutustumaan myös poikkitieteellisesti, eikun hakemaan!


Tammikuun toimistopäivät 


Toimistopäivät starttaavat jälleen kolmen peräkkäisen päivän voimin, sillä kauan odotetut fuksien haalarit ovat viimein saapuneet! Merkkaa siis päivät kalenteriin ja tule noutamaan haalarisi, sekä ostamaan niihin merkkejä koristeeksi! Samalla pääset tapaamaan myös uusia hallituslaisia.


Toimistopäiviä on tammikuussa: 

16.1. klo 12-14 

17.1. klo 10-14 

18.1. klo 10-12 


Toimistopäivät järjestetään Muotoilun torilla, tervetuloa! 


Muotoilun joulubingo 


16.12. klo 16 

Muotoilun torilla 


Vuosi lähenee loppuaan, joten mikäs sen parempi päätös lukukaudelle kuin joulubingo!

Bingosta luvassa huikeita palkintoja!


Bingo on avoin kaikille muotoilun opiskelijoille, tervetuloa!


Lisähaku hallitukseen! 


Hakuaika 5.12.-15.12.2022


Kaudelle 2023 on vielä mahdollista hakea mukaan hallitustoimintaan. Nyt on siis aika toimia, mikäli kiinnostus on herännyt!

Oletko kiinnostunut asioihin vaikuttamisesta tai kenties tapahtumien suunnittelusta ja järjestämisestä? Onko sydäntä lähellä hyvinvoinnin edistäminen tai yhteistyö poikkitieteellisesti sekä uusiin ihmisiin tutustuminen?


Hallitustoiminnasta saat kaiken tämän ja paljon muuta! 


Toiminen hallituksessa kehittää tärkeitä työelämätaitoja, sekä saat kokemusta myös organisoinnista ja johtamisesta. Oman osa-alueesi vastaavana pääset suunnittelemaan ja kehittämään sen toimintaa yhdessä muun hallituksen kanssa. Pääset vaikuttamaan kaikkien muotoilun opiskelijoiden etuihin ja yhteisiin asioihin.

Hakijoilta toivomme kiinnostusta ja tahtoa kehittää Mutka ry:n toimintaa, sekä reipasta ja iloista mieltä. Aiempaa kokemusta hallitus- tai järjestötoiminnasta ei vaadita, hae siis rohkeasti mukaan!


Lähetä meille vapaamuotoinen esittely itsestäsi osoitteeseen mutkary@gmail.com 15.12. klo 16 mennessä tai täytä oheinen lomake. https://forms.gle/Mc3siJL85Nj3L3YT7 


Jos hallitushausta herää kysymyksiä, laita rohkeasti viestiä!

Voit myös tulla juttelemaan ja kyselemään hallitustoiminnasta toimistopäivään 8.12. klo 11-13.


Joulukuun toimistopäivä!


Vuoden viimeinen toimistopäivä järjestetään 8.12. klo 11-13.


Toimistopäivässä on myynnissä haalarimerkkejä. Voit myös tulla vaihtamaan kuulumisia tai kyselemään vaikka tulevista tapahtumista.


Toimistopäivä järjestetään Muotoilun torilla/J129, tervetuloa! 


Kässäklubi on rentoa yhdessä olemista ja käsitöiden tekemistä samanhenkisessä käsitöistä kiinnostuneessa seurassa. 

Ota mukaan oma neuleesi tai käsityösi tai tule mukaan muuten vain rentoutumaan. Mukaan ovat tervetulleet sekä henkilökunta että opiskelijat.

Kässäklubi kokoontuu tiistaina klo 16–18 tilassa MIC-J102.


13.12.2022


Paikanpäältä saatavilla glögiä ja pipareita!

Lämpimästi tervetuloa mukaan! 


Tip Tap Tip Tap! (English below)

Joulu lähestyy joten KUTOP ja Mutka päättivät kaivaa bingokoneen kaapista ja haluavat jakaa jouluiloa bingon merkeissä.  Pue siis jotain jouluista päälle ja tule mukaan juhlistamaan joulun odotusta Maljan alakertaan. Tapahtuma on poikkitieteellinen.

Joka kierroksella huikeita palkintoja ja pääpalkintona lahjakortti jouluostoksia varten. Bingo pelit aloitetaan klo 19, joten ole ajoissa paikalla. Lippu oikeuttaa pelaamaan kaikki kierrokset ja liput ovat ainoastaan ennakkomyynnissä. 

Bingoon ei ole pakko osallistua, jos haluat vain tulla paikalle nauttimaan illasta

Lipunmyynti alkaa kide.app 25.11 klo15

MITÄ: KUTOPin ja Mutkan Joulubingo

MISSÄ: Olutravintola Maljan alakerrassa

MILLOIN: 8.12.2022 Kello 19-21 Bingoa ja 21.00 eteenpäin normaalia illanviettoa!

MIKSI: Kivahan se on iltaa viettää bingon ja glögin ääressä

PUKUKOODI: Haalarit ja/tai jotain jouluisaa!                                                                               

HINTA: 2€ kaikki bingon kierrokset. (VAIN ENNAKKOMYYNTI) Tapahtumassa ei ole haalarimerkkiä.


Jinge Bells Jingle Bells!

It is almost Christmas, so KUTOP and Mutka are organizing christmasbingo! We welcome everyone to enjoy Christmas spirit. So suit up to Christmas-theme and come enjoy. Every round of bingo has awesome prizes. 

Those who do not want to play bingo do not need to buy ticket just join in.

Ticket sale starts 25.11. 15:00

No overall badge in this event.

WHAT: KUTOP’s and Mutka´s  christmasbingo

WHERE: Bar Malja

WHEN: 8.12.2022. Gametime: 19.00-21.00

WHY: Christmasbingo!

DRESS CODE: Christmas theme!


PRICE: 2€ includes all rounds of BIngo. (ONLY PRESALE)


Kässäklubi on rentoa yhdessä olemista ja käsitöiden tekemistä samanhenkisessä käsitöistä kiinnostuneessa seurassa. 

Ota mukaan oma neuleesi tai käsityösi tai tule mukaan muuten vain rentoutumaan. Mukaan ovat tervetulleet sekä henkilökunta että opiskelija

Ohjelmassa muotoilun opiskelija Milla esittelee ristopistotyön tekemistä, tule mukaan kokeilemaan!

Kässäklubi kokoontuu tiistaisin klo 16–18 tilassa MIC-J102.


Syksyn kokoontumiset, merkkaa jo ylös kalenteriisi:


22.11.2022

13.12.2022


Lämpimästi tervetuloa mukaan! 


Pyjama-fuksisitsit!

 

Nyt on mahdollisuus päästä mukaan sitsien maailmaan mitä parhaimmassa seurassa!

Nappaa mukaan kaikki luokkakaverit, niin päästään sitsaamaan oikein isolla porukalla! Sitsit ovat opiskelijatapahtumien aatelia, tätä et siis halua jättää kokematta.

Muistathan saapua paikalle ajoissa!

 

Fuksisitsit ovat 22.11. klo 18-21 Lukemalla osoitteessa Yliopistonranta 3.

Sitsien jälkeen on mahdollista jäädä viettämään aikaa klo 24 saakka samaan paikkaan, johon erillinen lipunmyynti, mikäli et osallistu sitseille. Liput sitseille maksavat 6e jäsenille ja 8e ei-jäsenille. Liput tulevat myyntiin kide.appiin 14.11. klo 10. Jatkoille liput maksavat jäsenille 3e ja ei-jäsenille 4e. Jatkoilla ohjelmassa mm. erilaista kisailua.

 

Nimestään huolimatta sitsit ovat avoimet kaikille muotoilun opiskelijoille!

Pukukoodina toimii pyjama ja haalarit, kaiva siis kaapista mukavimmat kotivaatteet ja saavu sitsaamaan! Osallistumalla sitseille tai jatkoille saat haalarimerkin!

Sitseillä on tarjolla ruokaa, ota mukaan juomia mitä haluat juoda.

 

Nähdään sitseillä!Hallitushaku jatkuu!


Hakuaika 3.10.-20.11.2022


On tullut aika käynnistää hallitushaku kaudelle 2023.

Oletko kiinnostunut asioihin vaikuttamisesta tai kenties tapahtumien suunnittelusta ja järjestämisestä? Onko sydäntä lähellä hyvinvoinnin edistäminen tai yhteistyö poikkitieteellisesti sekä uusiin ihmisiin tutustuminen?


Hallitustoiminnasta saat kaiken tämän ja paljon muuta!

Toiminen hallituksessa kehittää tärkeitä työelämätaitoja, sekä saat kokemusta myös organisoinnista ja johtamisesta. Oman osa-alueesi vastaavana pääset suunnittelemaan ja kehittämään sen toimintaa yhdessä muun hallituksen kanssa. Pääset vaikuttamaan kaikkien muotoilun opiskelijoiden etuihin ja yhteisiin asioihin.

Hakijoilta toivomme kiinnostusta ja tahtoa kehittää Mutka ry:n toimintaa, sekä reipasta ja iloista mieltä. Aiempaa kokemusta hallitus- tai järjestötoiminnasta ei vaadita, hae siis rohkeasti mukaan!

Lähetä meille vapaamuotoinen esittely itsestäsi osoitteeseen mutkary@gmail.com 20.11. mennessä tai täytä oheinen lomake. 

https://forms.gle/Mc3siJL85Nj3L3YT7


Jos hallitushausta herää kysymyksiä, laita rohkeasti viestiä!


Voit myös tulla juttelemaan ja kyselemään hallitustoiminnasta iltakouluihin 1.11. ja 29.11. klo 16-18, sekä toimistopäiville 8.11. klo 10-15 ja 10.11. klo 10-15


Marraskuun toimistopäivät 


Toimistopäiviä on marraskuussa:

8.11. klo 10-15

10.11. klo 10-15

Kaikissa toimistopäivissä on myynnissä haalarimerkkejä sekä järjestönauhaa. Voit myös tulla vaihtamaan kuulumisia tai kyselemään vaikka tulevista tapahtumista.


Toimistopäivät järjestetään Muotoilun torilla/J129, tervetuloa! 


Mutkan iltakoulut jatkuvat!

Marraskuussa iltakoulut ovat 1.11. klo 16-18 ja 29.11. klo 16-18 Muotoilun torilla.

Mutta mikä ihmeen iltakoulu?

Iltakoulun tarkoitus on edistää Mutkan toimintaa, opiskelijoiden hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä. Tarvitsetko apua kurssitöissä tai painaako joku asia mieltäsi? Kaipaatko tekemistä tai seuraa myös opintojen ulkopuolella? Iltakoulu on vastaus kaikkiin näihin! Tule siis hengailemaan tai pelailemaan yhdessä muiden opiskelijoiden kanssa. Voit siis napata mukaasi lempipelin tai tulla muuten vain viettämään aikaa.

Tervetuloa! Jouluihminen tsekkaa tää!

Haluaisitko sinä tienata lisätienestiä myymälä itsetehtyjä tuotteita? 

Nyt siihen on oiva mahdollisuus, sillä muotoilun opiskelijat järjestävät joulumarkkinat Kampussydämessä 25.11. 

Myyntipaikoista ei peritä mitään maksua, joten voit huoletta tulla kokeilemaan omien tuotteiden myyntiä. Jokainen myyjä vastaa omista tuotteistaan.

Ilmoittaudu myyjäksi laitamalla sähköpostia osoitteeseen laura.kurikka@edu.savonia.fi. Kerro samalla, millaisia tuotteesi ovat. Ilmoittautuminen päätyy 31.10.Aika käy vähiin. Kello tikittää. Yksi kaikkien, kukaan ei yhden puolesta. Kuka selviytyy ja kuka ei?

Koetaanko selkään puukotusta? Petetäänkö lähimmänkin ystävän luottamus? Vai liittoudutaanko muita vastaan ja kerätään kasaan oma lauma?

Lähde mukaan huisin jännittävään Nälkäpeliin minnekkä muualle kuin HopLoppiin 8.11.2022 kello 19-21!! Illan riehan aikana metsästetään vihjeiden avulla QR-koodeja ja niissä esiintyviä tehtäviä ja sitä kautta on mahdollisuus päästä voittamaan mahtavia palkintoja! Katsotaan kuka voittaa ja kuka jää nuolemaan näppejään!

Viralliset jatkot kahden kerroksen bileillä! Eli Nousu & Lasku palvelee aarteenmetsästyksen jälkeen!

*HopLopin sisätiloissa ei saa nauttia alkoholia, eikä anniskelua tämän takia valitettavasti ole. Huomioithan, että tapahtuma on kuitenkin K-18!*

MITÄ? HopLopo Hungergames

MILLOIN? 8.11.2022. klo 19-21

MISSÄ? Kuopion HopLopissa, Siikaranta 9B

MITÄ PÄÄLLE? Haalarit ja Nälkäpeli- teemaan sopivaa

LIPUT?  ​Lipunmyynti alkaa 25.10.2022 ja lippujen hinnat ovat 17€

MIKSI? Koska miks kukaan ei haluis leikkiä taas aarteenmetsästystä??

#hoplophungergames

 

Tapahtuman järjestää: KUREO, KINRA, Mutka & Tertta ry

 

Mutkan juusto- & viini-ilta


Se tulee taas, nimittäin Mutkan juusto- ja viini-ilta!

26.10. klo 19-22 Gloriassa 

Tapahtuma on poikkitieteellinen, eli tervetulleita ovat kaikki, joiden makunystyröitä pala juustoa ja tilkka viiniä kiihottaa! Tarjolla on juustobuffet ja tietenkin erilaista kisailua. Tapahtumasta saa myös haalarimerkin!

Lipunmyynti 19.10. Klo 13:00 - 24.10. Klo 24:00 Kide.app

Lippujen hinnat ovat Mutka ry:n jäsenille 7e ja muille 9e 


Pukukoodi vapaa, voit tulla omana itsenäsi tai haalareissa.


Hallitushaku! 


Hakuaika 3.10.-31.10.2022 


On tullut aika käynnistää hallitushaku kaudelle 2023. 

Oletko kiinnostunut asioihin vaikuttamisesta tai kenties tapahtumien suunnittelusta ja järjestämisestä? Onko sydäntä lähellä hyvinvoinnin edistäminen tai yhteistyö poikkitieteellisesti sekä uusiin ihmisiin tutustuminen?

Hallitustoiminnasta saat kaiken tämän ja paljon muuta! 

Toiminen hallituksessa kehittää tärkeitä työelämätaitoja, sekä saat kokemusta myös organisoinnista ja johtamisesta. Oman osa-alueesi vastaavana pääset suunnittelemaan ja kehittämään sen toimintaa yhdessä muun hallituksen kanssa. Pääset vaikuttamaan kaikkien muotoilun opiskelijoiden etuihin ja yhteisiin asioihin. 

Hakijoilta toivomme kiinnostusta ja tahtoa kehittää Mutka ry:n toimintaa, sekä reipasta ja iloista mieltä. Aiempaa kokemusta hallitus- tai järjestötoiminnasta ei vaadita, hae siis rohkeasti mukaan! 

Lähetä meille vapaamuotoinen esittely itsestäsi osoitteeseen mutkary@gmail.com 31.10. mennessä. 


Jos hallitushausta herää kysymyksiä, laita rohkeasti viestiä! 

Voit myös tulla juttelemaan ja kyselemään hallitustoiminnasta iltakouluihin 3.10. ja 11.10. klo 16-18, sekä toimistopäiville 4.10. klo 12-16, 5.10. klo 15-17, 10.10. klo 11-13 ja 27.10. klo 11-13 


Lokakuun toimistopäivät 


Toimistopäiviä on lokakuussa:

4.10. klo 12-16

5.10. klo 15-17

10.10. klo 11-13

27.10 klo 11-13

 

Kaikissa toimistopäivissä on myynnissä haalarimerkkejä. Voit myös tulla vaihtamaan kuulumisia tai kyselemään vaikka tulevista tapahtumista 


Toimistopäivät järjestetään Muotoilun torilla, tervetuloa! Mutkan iltakoulut alkavat! 

Seuraavat iltakoulut ovat 3.10. klo 16-18 ja 11.10. klo 16-18 Muotoilun torilla

Mutta mikä ihmeen iltakoulu?

Iltakoulun tarkoitus on edistää Mutkan toimintaa, opiskelijoiden hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä. Tarvitsetko apua kurssitöissä tai painaako joku asia mieltäsi? Kaipaatko tekemistä tai seuraa myös opintojen ulkopuolella? Iltakoulu on vastaus kaikkiin näihin! Tule siis hengailemaan tai pelailemaan yhdessä muiden opiskelijoiden kanssa. Voit siis napata mukaasi lempipelin tai tulla muuten vain viettämään aikaa. 

Tervetuloa! 


Nyt on aika päästää luovuus valloilleen, sillä luvassa on Mutkan haalarimerkkikilpailu!


Kilpailussa on 2 kategoriaa:

1. Muotoiluteemainen merkki

2. Hupimerkki kaikille aloille


Kilpailuaika on 1.10.-31.10.

Lähetä ehdotuksesi png- tai pdf-muodossa osoitteeseen mutkary@gmail.com

Ilmoita myös, kumpaan kategoriaan osallistut.

Kilpailu on avoinna kaikille aloille.

Merkin voi piirtää käsin tai digitaalisesti!


Merkkien koko? 

Haalarimerkin koko pyöreänä halkaisija on 80mm.

Neliönä/suorakulmiona max 80mm. 

Merkin koko lasketaan seuraavalla kaavalla: (leveys + korkeus) / 2 

Ynnää merkkisi levein kohta korkeimman kohdan kanssa ja jaa se kahdella.

Esimerkki: merkkien kooksi tulee: (80+80) / 2 = 80 mm ja (70 + 90) / 2 = 80 mm.


Huomioithan tekijänoikeudet suunnitellessasi merkkiä/merkkejä.


Parhaat luomukset palkitaan ja toteutetaan merkin muodossa! 


Onnea kisaan! 


Syyskuussa toimistopäiviä on 14.9. klo 12-16, 15.9. klo 9-12, 20.9. klo 9-11 ja 28.9. klo 11-13.

 14. ja 15. päivä myös haalarisovitusta. 

Toimistopäivillä on haalarimerkkimyyntiä, sekä voit tulla muuten vain hengailemaan ja vaihtamaan kuulumisia, tai vaikka kyselemään tulevista tapahtumista.

12.9. Mutkan puistopiknik Snellmaninpuistossa, johon kävely yhdessä torilta klo 17.45. Rentoa yhdessäoloa ja pelejä halukkaille. 

Kuopion opiskelijabileet eli KOB 7.9. paikassa Calacucco, kuvia bileistä löytyy linkin takaa. 

Kuvaaja Elia Hintsala 

https://eliahintsala.wixsite.com/kob2022 

Mutkan puistobingo 1.9. vietettiin aurinkoisessa syyssäässä, jossa parhaat bingoilijat palkittiin!

Fuksiaisia vietettiin 31.8. poikkitieteellisesti, alla olevasta linkistä löydät kuvia tapahtumasta. 

Kuvaaja Sakari Levävaara

https://drive.google.com/drive/folders/1_Itz4tFuaWOxZK8kNHRTh9sLm_41NY2S